Wenkbrauwen shapen

Wenkbrauwen Arnhem

Epileren/waxen, verven of henna

Wenkbrauwen zijn het aandachtspunt van het gezicht. Daardoor vind jij het misschien super spannend om jouw wenkbrauwen te laten behandelen. Dat snap ik! Benieuwd hoe ik er voor zorg dat jij op je gemak bent en met een goed gevoel de salon verlaat? Lees dan vooral verder!

Wenkbrauwstyling is meer dan alleen epileren. Door het toepassen van verschillende technieken, een gezichtsanalyse en een meting van de wenkbrauw bepaal ik de perfecte wenkbrauwvorm voor jou. Ik kijk hierbij naar gezichts-, schedel- en oogvorm.

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wenkbrauwen

Heel tevreden met de wenkbrauwbehandeling! Bij Beautysalon La Jolie voel jij je gelijk welkom. Het contact vooraf verliep al zeer soepel, Lisa is zeer klantvriendelijk, gezellig, werkt hygiënisch en precies. Ik kom zeker terug!

Review van een klant bij La Jolie, dé beautysalon in Arnhem
Behandeling: wenkbrauwen waxen, epileren en verven (Full Brow Treatment)

Wenkbrauw behandelingen

De wenkbrauw behandeling

Na binnenkomst in de salon neem ik de tijd om te achterhalen wat jij als klant verwacht. Zo bespreken we de mogelijkheden en kijken wij samen welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

Ik kan je uiteraard adviseren over de best passende wenkbrauwvorm bij jouw gezicht, maar als je zelf bepaalde wensen hebt laat het me gerust weten! Indien gewenst kan ik de vorm op jouw wenkbrauwen tekenen ter voorbeeld. Dit geeft je alvast een goede indruk voor het eindresultaat. Je kunt ook van tevoren zelf je wenkbrauwen intekenen zoals jij ze graag zou willen hebben.

Wenkbrauwen waxen, epileren en verven

Bij de Full Brow Treatment zal ik jouw wenkbrauwen waxen, epileren en verven. Tijdens het waxen en epileren van jouw wenkbrauwen haal ik de haartjes die buiten jouw natuurlijke wenkbrauwvorm liggen weg met wax of een pincet. Daarnaast verf ik jouw wenkbrauwen in elke gewenste kleur. De verf blijft ongeveer vier weken in jouw wenkbrauwhaartjes.

Henna wenkbrauwen

Een alternatief voor verven is het gebruik van henna. Met henna verf ik niet alleen de wenkbrauwhaartjes maar ook de huid. Dit wil zeggen dat er een lichte, subtiele schaduw achterblijft op jouw huid. Hierdoor krijgen jouw wenkbrauwen een strakker en voller effect. Het resultaat is zichtbaar tot 14 dagen op de huid en 5 tot 6 weken op de haartjes. Uiteraard is dit wel afhankelijk van jouw huidtype en de juiste nazorg.

Na jouw wenkbrauw behandeling besteed je de rest van de dag aan het maken van selfies!

De prijslijst

BehandelingenPrijzen
Wenkbrauwen verven | 15 minuten
€25,-
Wenkbrauwen & wimpers verven | 25 minuten
Alleen jouw wimpers verven? Dat kan! Deze losse behandeling bedraagt €25,-.
€30,-
Wenkbrauwen waxen | 20 minuten
Knippen, epileren en/of waxen van jouw wenkbrauwen.
€25,-
Wenkbrauwen & bovenlip waxen | 25 minuten
Alleen jouw bovenlip waxen? Dat kan! Deze losse behandeling bedraagt €12,-. 
€32,-
POPULAIR! Wenkbrauwen waxen en verven | 30 minuten
The Full Brow Treatment! Verven, knippen, waxen en epileren
€35,-
Henna wenkbrauwen & Wax | 40 minuten
Knippen, waxen en epileren, verven met henna
€40,-
Afspraak maken?

Combideal!

Korting.., yes please! Wenkbrauwen en wimpers in Arnhem
Bij het boeken van een wimperlift samen met een Full Brow Treatment of Henna Brows (met waxen) ontvang je !!10,- korting!! op het totaalbedrag. Aarzel niet en boek direct deze wenkbrauw- en wimperlift behandeling in Arnhem bij La Jolie!

Wenkbrauwen waxen & verven – Wimperlift & verven bovenwimpers: €90,-

Henna wenkbrauwen & Wax – Wimperlift & verven: €95,-

Beautysalon La Jolie Combideal

La Jolie, dé beautysalon in Arnhem, is een expert op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ervaren?

De wenkbrauw behandelingen

De intake

Welkom! Leuk dat jij jouw wenkbrauwen laat verzorgen met een wenkbrauw behandelingen bij La Jolie in Arnhem! Neem plaats in de behandelstoel en laat je inspireren door de omgeving. In de tussentijd zal ik voor jou een heerlijke cappuccino of een kopje thee klaarmaken. Liever een fris drankje? Geen probleem, wordt geregeld! 

Kom jij voor het eerst in de salon? Wij zullen dan eerst samen jouw wensen en verwachtingen bespreken. Op basis van deze gegevens bepalen wij samen de ideale wenkbrauw behandeling voor jou. 

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wenkbrauwen
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wenkbrauwen

Wenkbrauwen waxen

Tijd om jouw wenkbrauwen te waxen! Maak je niet druk over te dun gewaxte wenkbrauwen, want daar hou ik absoluut niet van! Ik houd van symmetrische, volle en strakke wenkbrauwen, maar absoluut niet met een harde blik. De wenkbrauw moet volledig bij jouw gezichtsvorm passen. Hierbij vind ik het belangrijk om jouw natuurlijke wenkbrauwvorm aan te houden. Daarom bepaal ik in eerste instantie het beginpunt en het eindpunt van jouw wenkbrauwen. Daarnaast bevatten jouw wenkbrauwen ook een knikje, de wenkbrauwboog. Het beginpunt, de wenkbrauwboog en het eindpunt teken ik uit op jouw wenkbrauwen. 

Daarna reinig ik jouw wenkbrauwen, zodat de wax straks goed hecht op de haartjes. De wax die ik gebruik smelt op een zeer lage temperatuur. Hierdoor kan ik de wax ook gebruiken voor een gevoelige huid. Alle overtollige haartjes boven, onder en tussen de wenkbrauwen haal ik weg met wax. De wax breng ik aan met een houten stick, waarna het even de tijd heeft om uit te harden. Zodra de wax is uitgehard haal ik het eraf. Na het waxen haal ik de hardnekkige haartjes nog eventjes weg met een pincet. Strakke wenkbrauwen gegarandeerd!

Wenkbrauwen epileren en knippen

Heb jij weinig haartjes rond jouw natuurlijke wenkbrauwvorm? Dan raad ik je aan om bij La Jolie in Arnhem alleen jouw wenkbrauwen te epileren. Ik zal dan de haartjes buiten jouw natuurlijke wenkbrauwvorm weghalen met een pincet. Met het resultaat dat jouw wenkbrauwen nog steeds vol zijn, alleen nu beter in vorm.

Indien nodig knip ik de wenkbrauwharen nog wat bij zodat jouw wenkbrauwen weer volledig naar wens zijn voor jou! Wedden dat als jij langs een spiegel loopt snel even een blik werpt op jouw prachtige wenkbrauwen? Helemaal gelijk!

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wenkbrauwen
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wenkbrauwen

Wenkbrauwen verven

Tijd om jouw wenkbrauwen te verven. Twijfel je over de kleur? Ik adviseer je graag! In de salon heb ik meerdere kleuren om te gebruiken. Door het mengen van de kleuren ontstaat de perfecte kleur voor jouw wenkbrauwen! De verf mag op de wenkbrauwen ongeveer 5 minuten intrekken. Na deze minuten zal ik de restanten van de verf verwijderen van de wenkbrauwen. 

Tijdens het verven van jouw wenkbrauwen worden alleen de wenkbrauwhaartjes geverfd en niet de huid. De verf zal ongeveer vier tot zes weken zichtbaar zijn op de haartjes. 

Henna wenkbrauwen

Net als bij het verven van jouw wenkbrauwen kan ik bij henna gebruik maken van diverse kleuren; Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Deze henna kleuren kan ik mengen, zodat de juiste kleur voor jou tot stand komt! De henna verft de haartjes, maar laat ook een lichte schaduw achter op jouw huid. Hierdoor heb je een nog strakker en voller effect. Je wenkbrauwpotloodje kan je even in je toilettasje bewaren! Scheelt weer tijd in je make-up routine, heerlijk! 

Ik raad jou aan om jouw wenkbrauwen 24u voor de behandeling te scrubben. Hierdoor is jouw huid volledig gereinigd voor de behandeling en kan je straks langer genieten van het resultaat. Na de behandeling is het belangrijk dat je jouw wenkbrauwen niet grondig schoonmaakt met veel water. Ook een huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de henna eerder vervagen. Zou zonde zijn van jouw prachtige henna wenkbrauwen toch? 

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wenkbrauwen
Beautysalon La Jolie. Wenkbrauwen bij de beautysalon in Arnhem

Afsluiting

Na het waxen, epileren, knippen en/of verven van jouw wenkbrauwen krijg je van mij nog enkele handige wenkbrauw tips voor thuis. Hoe handig! Zo leg ik jou uit hoe je thuis jouw wenkbrauwen kan perfectioneren met een wenkbrauwpotlood en borsteltje. Zodra het weer tijd is om jouw wenkbrauwen bij te tekenen weet jij precies hoe je dit moet doen.

Zo voorzie ik jou van een passende look én een goed gevoel!

Nazorg

Een wenkbrauw behandeling is helaas geen eenmalige aangelegenheid. Jouw wenkbrauwen hebben, net als de wimpers, een groeicyclus. In deze groeicyclus groeien haartjes en vallen deze na een aantal weken weer uit. Dit wetende komen er na een tijdje weer haartjes terug op de gewaxte plekken rondom jouw wenkbrauwen. Dit is een natuurlijk proces en kan je helaas niet tegenhouden. Ik raad je aan om jouw wenkbrauwen om de vier tot zes weken bij te laten werken. Zo blijven jouw wenkbrauwen helemaal on fleek! 

Om de gezondheid van jouw wenkbrauwen te ondersteunen kan je gebruik maken van een wenkbrauwserum. Door dit serum worden jouw wenkbrauwen voller en sterker. Jouw wenkbrauwen blijven hierdoor in een optimale conditie. In de salon heb ik een wenkbrauwserum voor jou verkrijgbaar.
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wenkbrauwen

La Jolie, dé beautysalon in Arnhem, is een expert op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ervaren?

Allergie test

Ben jij heel gevoelig voor sommige producten dan adviseer ik je om altijd eerst een allergie test te doen. Zo ben je er zeker van dat je niet allergisch bent voor de verf of henna. Deze allergietest dient 48 uur voor de behandeling plaats te vinden. Krijg je binnen deze 48 uur geen allergische reactie? Dan kan ik de behandeling veilig toepassen bij jou. Een allergie test is gratis bij Beautysalon La Jolie in Arnhem. 

Veelgestelde vragen wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Ja, dat is zeker mogelijk. Ik raad het zelfs van harte aan! Zeker het gebruik van een wenkbrauw serum kan het resultaat verlengen, aangezien jouw wenkbrauwen na verloop van tijd voller worden. Ik adviseer twee dagen voor de behandeling te stoppen en twee dagen na de behandeling jouw serum weer te gaan gebruiken.

Gemiddeld worden de wenkbrauwen bijgewerkt na ongeveer 5 weken, maar dit hangt af van jouw huidtype, groeicyclus van de haartjes, je wensen en hoe je de nazorg naleeft.

Daarin adviseer ik je graag tijdens de behandeling. De producten die ik gebruik zijn ook verkrijgbaar in de salon.

– Bij een geïrriteerde, ontstoken of verbrande huid. 
– In de eerste week na een chemische peeling of microdermabrasie.
– Als je de afgelopen dagen Botox- of collageen injecties rondom de ogen hebt gehad.
– Tijdens chemotherapie of bestraling.
– Indien je last hebt van Rosacea.
– Als je in het afgelopen jaar een laser huidvernieuwing hebt gehad.
– Bij gebruik van AHA producten zoals salicylzuur, alpha-hydroxyzuur en retinol.

Wenkbrauwen waxen

Het kan iets gevoelig zijn, maar over het algemeen valt de pijn erg mee.

Uiteraard. Mocht het nodig zijn, bied ik een combinatie aan, waardoor de behandelingen bij elkaar voordeliger zijn.

Geen probleem! Wanneer je erg gevoelig reageert op de wax, dan kan ik jouw wenkbrauwen epileren met een pincet.

Dat kan variëren per persoon. In het algemeen komen de eerste haartjes langzaam terug na 14 dagen. Niet alle haren komen op dezelfde moment terug, aangezien de groeicyclus per haartje varieert.

Het is beter om de eerste 24 uur na de behandeling de zon, de zonnebank en de sauna te vermijden. Omdat de huid sneller kan verbrand en er kunnen bultjes ontstaan.

Daarnaast raad ik het gebruik van zelfbruinende middelen de eerste 24 uur af.

Ja, maar het is afhankelijk van het soort medicijngebruik. Ik raad het waxen af bij gebruik van de volgende medicijnen; Retin A, Differin, Renova, Roaccutane en Isotretioin.

Nee, waxen is niet slecht voor de huid. De wax die ik gebruik in de salon pakt alleen op jouw haartjes en niet op de huid.

Wenkbrauwen verven

Ik heb een ruime keuze aan wenkbrauw verfkleuren, van de lichtste blond tinten tot de donkerste bruin en zwart tinten. Beautysalon La Jolie werkt altijd voorzichtig. Er wordt gelet op leeftijd, huidtype, haarkleur, lichte/warme tinten en uiteraard de wensen van jou als klant.

Dit is niet mogelijk. Ik kan jouw wenkbrauwharen alleen donkerder verven, dus niet lichter. Wel bepalen wij samen aan de hand van je eigen haarkleur en huid welke tint het best bij jou past.

Nee, de wenkbrauwverf die ik gebruik pakt alleen op jouw wenkbrauwhaartjes en niet op jouw huid. Indien je een lichte schaduw wenst op jouw huid raad ik je henna wenkbrauwen aan.

Met de juiste nazorg blijft de wenkbrauwverf tot wel 4 weken zichtbaar op jouw haartjes.

Ja zeker! Ik bied een combinatie aan, waardoor de behandelingen bij elkaar voordeliger zijn.

Ja dat mag, maar wees hier wel voorzichtig mee. Chloor- en zout water hebben een oplichtend effect.

Henna wenkbrauwen

Nee helaas. Ik kan jouw wenkbrauwen wel voller maken en kale plekjes opvullen, maar de henna pakt niet goed op huid waar geen haar zit. Het pakt misschien voor 1 of 2 dagen, maar daarna is het er echt wel af. Kortom, je moet van jezelf dus wel wenkbrauwhaartjes hebben om een mooi resultaat te behalen! Neemt niet weg dat vrouwen vaak een complete metamorfose ondergaan. Doordat de wenkbrauwen donkerder worden, de huid wordt mee gekleurd en de wenkbrauwen veel strakker ogen. En dat tot maximaal 14 dagen. Dan is de henna van de huid af, maar blijft nog wel een week of 6 op de haartjes.

De henna houdt tot maximaal 14 dagen op de huid. Hoe lang precies, dat is van een aantal factoren afhankelijk. Op een vette huid verdwijnt het doorgaans sneller. Net als dat make-up eerder van een vettere huid verdwijnt. Als je je wenkbrauwen vaak wast, reinigingsproducten en/of crèmes gebruikt, vervaagt het ook sneller. Hormonen, medicijngebruik, huidtype en de snelheid van huidvernieuwing hebben ook invloed op de duur van het resultaat. Daarnaast spelen de hoeveelheid eigen wenkbrauwhaartjes ook een rol: als je weinig haartjes hebt (al dan niet op bepaalde plekken) dan zal de henna sneller van je huid af zijn. Henna blijft echter wel ca. 6 weken op de haartjes, veel langer dus dan bij normale wenkbrauwverf!

Ja dat mag, maar wees hier wel voorzichtig mee. Chloor- en zout water hebben een oplichtend effect. Ga echter niet zwemmen binnen 24 uur nadat de henna is aangebracht.

Dat mag, maar doe het niet in de eerste 48 uur na je behandeling: dit kan namelijk een allergie uitlokken. Wees je er ook van bewust dat door zon en zonnebank de kleur sneller van je wenkbrauwen zal doen vervagen.