Self Tanning Spray - Marc Inbane

De Award-winning MARC INBANE spray voor hem & haar.

Een gebruinde huid zonder Schadelijke UV-stralen

Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land,
is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke uv-stralen. Dit was de aanleiding voor het ontwikkelen van de MARC INBANE natural tanning spray. Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

Inhoud 200ml. Prijs: 39,95

resterende dagen

“De Natural Tanning Spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.”

Tanning Spray

Met deze spray kan iedereen naar wens een mooie en gezonde teint creëren.

De Natural Tanning Spray is gemakkelijk zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. Dit luxe product is verrijkt met plantaardige, natuurlijke, voedende en pure ingrediënten waaronder Aloë Vera & Ginkgo. De Natural Tanning Spray heeft o.a. hierdoor al meerdere internationale awards gewonnen.

De spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. Inmiddels wordt de iconische tanning spray van MARC INBANE dagelijks gebruikt en aanbevolen door diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists & dermatologen.

La Jolie, dé beautysalon in Arnhem, is een expert op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ervaren?

Wat maakt de Tanning Spray zo bijzonder?

• Voor hem & haar
• Gezonde en veilige tanning zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen van zon of zonnebank
• Bevat geen drijfgas
• Makkelijk zelf aan te brengen
• Droogt snel en zonder vlekken
• Tot 5 dagen een zomerse teint
• Geschikt voor alle huidtypen
• Eén flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gelaat of 8 tot 10 keer voor het gehele lichaam
• Geeft een egaal resultaat en géén worteleffect
• Natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë vera, Ginkgo en vitamine E
• Dermatologisch getest en hypoallergeen
• Vrij van parabenen en siliconen
• Vegan

2
3

Hoe gebruik je de Tanning Spray?

Gebruik onze Brushes voor het makkelijk aanbrengen of bijwerken van de spray op gelaat, handen en voeten & de Glove of Body Brush voor het comfortabel tannen van het lichaam. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken zoals de achterkant van armen en benen. 

Brushes: spray op de haartjes van de Brush boven de wastafel, zo gaat niets van je waardevolle product verloren en blijft de vloer schoon van zelfbruiner. Wrijf vervolgens met vloeiende bewegingen over de huid voor een mooi en natuurlijk resultaat. 

Glove: breng de Spray rechtstreeks aan op de Glove op deze manier gaat niets van je waardevolle product verloren. Wrijf vervolgens met vloeiende bewegingen over de huid voor een egaal resultaat.

● De spray droogt binnen enkele minuten (of sneller met behulp van een föhn). Je kunt je daarna gewoon aankleden.
● Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je douchen, sporten etc.  

Voor het beste resutaat adviseren wij altijd om eerst te hydrateren voorafgaand het tannen. Een goede hydratatie zorgt immers voor een langer behoud van jouw mooie zomerse kleur. Hou er wel rekening mee dat crèmes en bodylotions op oliebasis kunnen resulteren in een lichter bruiningsresultaat.

Opgelet bij het bruinen van ruwere gedeeltes zoals knieën, enkels, ellebogen en polsen. Hier niet te veel en te hard over wrijven om vlekken te voorkomen. Tan deze delen dus op het einde en gebruik hiervoor de laatste restjes van de tanning op de Glove.

Marc Inbane, dé expert op het gebied van Self Tanning. Verkrijgbaar bij La Jolie in Arnhem.