Marc Inbane Tanning products

Verkrijgbaar bij La Jolie in Arnhem

Een zomerse teint, zonder de huid bloot te stellen aan schadelijke UV-stralen.

Bruin worden in de zon of onder de zonnebank is voor velen inmiddels een no-go omdat dit zeer schadelijk is voor de huid.

Met een voedend en natuurlijk tanningproduct geef je jouw huid in no-time een zomerse teint, zonder de huid bloot te stellen aan schadelijke UV-stralen. Benieuwd hoe je het beste bruin wordt zonder zon? Ontdek welke producten van Marc Inbane het beste bij jou past!

8

Marc Inbane Tanning Products

Ontdek onze favorieten!

Zelfbruiner spray

Met de Natural Tanning Spray van MARC INBANE wordt bruin zonder zon een makkie. De Award-winning spray is eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De spray is ontwikkeld voor alle huidtypen én huidtinten, droogt snel, is aan te brengen over make-up en geeft geen vlekken of strepen.

Bruiningsdruppels

Urenlang bakken in de zon voor het creëren van een mooie bruine huid, hoeft niet meer! Voor een natuurlijk ogende zomerse teint op maat, meng je de bruiningsdruppels met je favoriete dagcrème, bodylotion en zonnebrandcrème. De Perle de Soleil van MARC INBANE blend mooi samen met je natuurlijke huidskleur en geeft geen vlekken. Zoals bij alle MARC INBANE producten is ook hier extra aandacht besteed aan de verpakking. De airless flacon bevat 210 druppels en zorgt voor een langere houdbaarheid zónder toevoeging van conserveermiddelen.

Zelfbruiner mousse

De vederlichte textuur van de MARC INBANE Natural Tanning Mousse is een verademing voor de huid. Het product creëert direct een energieke uitstraling en een egale zongebruinde teint die perfect blend met je natuurlijke huidskleur. De verzorgende tanning mousse is eenvoudig aan te brengen met de MARC INBANE Glove en droogt snel. De mousse dringt door tot de diepere huidlagen; het verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen en werkt als een superieure moisturizer!

Marc Inbane, dé expert op het gebied van Self Tanning. Verkrijgbaar bij La Jolie in Arnhem.