Nagels in Arnhem

Beautysalon La Jolie

Kunnen jouw nagels wel wat extra aandacht gebruiken? Dan ben je bij Beautysalon La Jolie in Arnhem aan het juiste adres! Aan de Eusebiusbuitensingel in Arnhem is de salon gevestigd. Ik zal ervoor zorgen dat jij met verzorgde nagels en een verzorgde huid de salon verlaat.

JOUW FAVORIETE NAGELBEHANDELING

Breken, scheuren of brokkelen jouw nagels snel af? Of zijn je nagels heel erg kwetsbaar en dun? Dan is het tijd om jouw nagels eens flink in de watten te leggen.

GELCOLOR

Nagels waar je trots op bent? Lisa tovert jouw nagels om tot echte pareltjes. Deze behandeling is geschikt voor handen en voeten!

Gellak nagels Arnhem | Beautysalon La Jolie | Arnhem
Gellak nagels Arnhem | Beautysalon La Jolie | Arnhem
Gellak nagels Arnhem | Beautysalon La Jolie | Arnhem
Afspraak maken?

Hi, ik ben Lisa!

Met liefde deel ik mijn passie voor nagels met jou! Ik laat je met trots zien wat Beautysalon La Jolie in Arnhem jou allemaal te bieden heeft.

Eigenaresse Lisa Hogervorst is gediplomeerd nagelstyliste en gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen op het gebied van nagelswimpers en wenkbrauwen. Jij wordt altijd met een warm welkom ontvangen. De nagelstudio in Arnhem heeft een rustige, inspirerende omgeving waar jij in alle rust kunt genieten van jouw favoriete nagelbehandeling.

Kies uit een van de talloze gellak kleuren en ik zal jouw nagels tot in perfectie lakken. Gellak op jouw natuurlijke nagels kan als losse behandeling geboekt worden, of in combinatie met een manicure behandeling. Gellak op jouw teennagels is ook mogelijk! Wist je dat dit ongeveer 4 tot 6 weken perfect blijft zitten op de nagels? Zo fijn!

Wat mij kenmerkt? Mijn enthousiasme en perfectionisme. Ik werk heel nauwkeurig en streef naar het allerbeste resultaat. Wil jij deze beautysalon belevenis ervaren? Kom eens langs, ik help je graag! Beautysalon La Jolie is gevestigd aan de Eusebiusbuitensingel in Arnhem. 

2B1DA20A-D617-43CB-8F4D-D97343CAE15C

“Ik ben nu 2 keer bij Lisa geweest en die ervaring maakt dat ik terug blijf komen! Ze heeft super mooie kleuren gellak en het blijft tot mijn volgende afspraak (na 3 weken) super goed zitten op mijn nagels! Het is fijn dat ze bij alles uitlegt wat ze doet en ze geeft goede adviezen. De salon ziet er super verzorgd uit. Het is leuk dat Lisa zo actief op social media is. Ze deelt met regelmaat haar laatste creaties. Naast dit alles is het ook altijd super gezellig!”

Review van een klant bij La Jolie, dé nagelstudio in Arnhem

Kies jouw eigen nageldesign

Wist je dat ik met gellak ook een mooi design op jouw nagels kan maken?
Van simpel een stipje tot leuke creatieve motiefjes op jouw nagels. Ik heb in de nagelstudio een aantal voorbeelden, waarbij het ontwerp is gebaseerd op trends, de nieuwste kleuren en bizar veel inspiratie!

Gellak nagels Arnhem | Beautysalon La Jolie | Arnhem
Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie
Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie
Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie

Het perfecte plaatje

Heb jij een super gave ‘nailfie’ gemaakt?

Please Share & Tag jouw nagels van Beautysalon La Jolie in Arnhem!

”Erg tevreden over de behandelingen! Lisa is professioneel en ze legt alles goed uit. Echt een aanrader! Bedankt, ik kom zeker terug!”

Review van een klant bij La Jolie, dé beautysalon in Arnhem

Beautysalon La Jolie, jouw beauty expert in Arnhem. Kom het ervaren!

De locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur!

Boek gemakkelijk jouw afspraak online! Kom je er niet uit? Uiteraard sta ik je ook graag telefonisch of per mail te woord!

La Jolie scoort, met meer dan 100 reviews, 5* op Google! Benieuwd wat de ervaringen waren van de klanten voor jou? Lees het op Google! 

Met meer dan 6 jaar ervaring is Lisa de specialist op het gebied van de natuurlijke nagels, wimpers en wenkbrauwen.

Routebeschrijving

Beautysalon La Jolie in Arnhem

Beautysalon La Jolie is gevestigd in Arnhem, aan de rand van het centrum. De locatie bevindt zich dicht bij het Airborneplein en het Stadstheater van Arnhem. 

Benieuwd hoe je bij de salon komt, vanaf Centraal Station Arnhem? Ik leg het je in onderstaande beschrijving uit. 

Auto, vanaf Centraal Station Arnhem

Vanaf Centraal Station Arnhem vertrek je vanuit de Nieuwe Stationsstraat. Je buigt na 120 meter links af bij de Nieuwe Stationsstraat. Na 100 meter sla je links af richting Stationsplein-West. Na 20 meter sla je direct links af richting de Utrechtsestraat. Daarna houd je na 510 meter links aan richting Roermondsplein. Buig na 690 meter links af bij Oranjewachtstraat. Na 210 meter buig je direct weer rechtsaf bij de Oranjewachtstraat. Je bent er nu echt bijna! Na 390 meter sla je linksaf richting de Boulevard Heuvelink. Na 75 meter neem je de eerste afslag op de rotonde richting Nijmeegseweg. Daarna buig je na 200 meter rechts af bij Nijmeegseweg. Na 20 meter sla je rechtsaf richting Eusebiusbuitensingel. Je bent na 15 meter aangekomen bij Beautysalon La Jolie in Arnhem.

Bus, vanaf Centraal Station Arnhem

Er gaan meerdere stadsbussen naar de Bushalte ‘Rietgrachtstraat’, ‘Airborneplein’, en ‘Stadstheater’. Vanaf deze bushaltes is het ongeveer 2 tot 4 minuten lopen naar Beautysalon La Jolie. Check vooral 9292.nl voor de laatste updates!

Can’t wait to see you!