Nagels in Arnhem

Beautysalon La Jolie

Kunnen jouw nagels wel wat extra aandacht gebruiken? Dan ben je bij Beautysalon La Jolie in Arnhem aan het juiste adres! Aan de Eusebiusbuitensingel in Arnhem is de salon gevestigd. Ik zal ervoor zorgen dat jij met verzorgde nagels en een verzorgde huid de salon verlaat.

Belangrijke mededeling:
Momenteel kan ik tijdelijk geen nieuwe klanten meer aannemen voor de Gelcolor en Rubberbase behandelingen. Kom je al bij mij of ben je in het verleden al eens bij mij geweest, dan verandert er voor jou niets. Wens je een (vervolg)afspraak in te plannen, dan mag je mij een bericht sturen via 06-27061086 of info@la-jolie.nl.

Wil je op de wachtlijst terecht komen, stuur dan een mail naar info@la-jolie.nl met jouw contactgegevens. Zodra er dan een plekje vrijkomt neem ik contact met je op!

KIES JOUW FAVORIETE NAGELBEHANDELING

Laat jouw nagels en handen tot in perfectie verzorgen bij Beautysalon La Jolie in Arnhem.

GELCOLOR

Nagels waar je trots op bent? Lisa tovert jouw nagels om tot echte pareltjes. Hierna geniet je minstens twee weken van perfect gelakte nagels. 

MANICURE

Voelt je huid strak aan? Of heb je last van roodheid en een droge huid? Manicures zijn de perfecte manier om je handen in topconditie te krijgen.

IBX

Last van ingescheurde en afgebrokkelde nagels? IBX herstelt de beschadigde nagels, verstevigt zwakke nagels, en beschermt kwetsbare nagels. 

Gellak nagels Arnhem | Beautysalon La Jolie | Arnhem
Gellak nagels Arnhem | Beautysalon La Jolie | Arnhem
Gellak nagels Arnhem | Beautysalon La Jolie | Arnhem
Afspraak maken?

Hi, ik ben Lisa!

Met liefde deel ik mijn passie voor nagels met jou! Ik laat je met trots zien wat Beautysalon La Jolie in Arnhem jou allemaal te bieden heeft.

Eigenaresse Lisa Hogervorst is gediplomeerd nagelstyliste en gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen op het gebied van nagelswimpers en wenkbrauwen. Jij wordt altijd met een warm welkom ontvangen. De nagelstudio in Arnhem heeft een rustige, inspirerende omgeving waar jij in alle rust kunt genieten van jouw favoriete nagelbehandeling.

Kies uit een van de talloze gellak kleuren en ik zal jouw nagels tot in perfectie lakken. Gellak op jouw natuurlijke nagels kan als losse behandeling geboekt worden, of in combinatie met een manicure behandeling. Gellak op jouw teennagels is ook mogelijk! Wist je dat dit ongeveer 4 tot 6 weken perfect blijft zitten op de nagels? Zo fijn!

Wat mij kenmerkt? Mijn enthousiasme en perfectionisme. Ik werk heel nauwkeurig en streef naar het allerbeste resultaat. Wil jij deze beautysalon belevenis ervaren? Kom eens langs, ik help je graag! Beautysalon La Jolie is gevestigd aan de Eusebiusbuitensingel in Arnhem. 

Beautysalon La Jolie | Lisa Hogervorst

Kies jouw eigen nageldesign

Wist je dat ik met gellak ook een mooi design op jouw nagels kan maken?
Van simpel een stipje tot leuke creatieve motiefjes op jouw nagels. Ik heb in de nagelstudio een aantal voorbeelden, waarbij het ontwerp is gebaseerd op trends, de nieuwste kleuren en bizar veel inspiratie!

Gellak nagels Arnhem | Beautysalon La Jolie | Arnhem
Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie
Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie
Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie

“Ik ben nu 2 keer bij Lisa geweest en die ervaring maakt dat ik terug blijf komen! Ze heeft super mooie kleuren gellak en het blijft tot mijn volgende afspraak (na 3 weken) super goed zitten op mijn nagels! Het is fijn dat ze bij alles uitlegt wat ze doet en ze geeft goede adviezen. De salon ziet er super verzorgd uit. Het is leuk dat Lisa zo actief op social media is. Ze deelt met regelmaat haar laatste creaties. Naast dit alles is het ook altijd super gezellig!”

Review van een klant bij La Jolie, dé nagelstudio in Arnhem

Het perfecte plaatje

Heb jij een super gave ‘nailfie’ gemaakt?

Please Share & Tag jouw nagels van Beautysalon La Jolie in Arnhem!

”Erg tevreden over de behandelingen! Lisa is professioneel en ze legt alles goed uit. Echt een aanrader! Bedankt, ik kom zeker terug!”

Review van een klant bij La Jolie, dé beautysalon in Arnhem

6 dagen per week geopend op afspraak, óók in de avonden!

Openingstijden

Ma:     09.00 – 17.00 uur
Di:       09.00 – 20.00 uur
Wo:     09.00 – 17.30 uur
Do:      09.00 – 20.00 uur
Vr:       09.00 – 17.30 uur
Za:      09.30 – 13.00 uur (2x in de maand)

Beautysalon La Jolie is op bovenstaande dagen en tijdstippen geopend op afspraak.

Hoe handig! Je kan ook bij Beautysalon La Jolie in Arnhem terecht in de avonduren. Dus ben jij overdag aan het werk? Geen probleem! Dan kom je in de avond langs voor jouw nagelbehandeling bij La Jolie! 

Bereikbaarheid

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen voor jouw nagels? Bel/app naar 06-27061086 of vul het contactformulier in. Ik neem dan razendsnel contact met je op! 

Let op: tijdens de behandelingen geef ik mijn klanten alle aandacht, waardoor ik niet altijd mijn telefoon zal opnemen. Ik zal je natuurlijk wel altijd terugbellen! Je mag mij ook een whatsapp sturen.

Wie wil nou niet rondlopen met prachtige verzorgde nagels. Laat jouw nagels verzorgen bij La Jolie in Arnhem.

Routebeschrijving

Beautysalon La Jolie in Arnhem

Beautysalon La Jolie is gevestigd in Arnhem, aan de rand van het centrum. De locatie bevindt zich dicht bij het Airborneplein en het Stadstheater van Arnhem. 

Benieuwd hoe je bij de salon komt, vanaf Centraal Station Arnhem? Ik leg het je in onderstaande beschrijving uit. 

Auto, vanaf Centraal Station Arnhem

Vanaf Centraal Station Arnhem vertrek je vanuit de Nieuwe Stationsstraat. Je buigt na 120 meter links af bij de Nieuwe Stationsstraat. Na 100 meter sla je links af richting Stationsplein-West. Na 20 meter sla je direct links af richting de Utrechtsestraat. Daarna houd je na 510 meter links aan richting Roermondsplein. Buig na 690 meter links af bij Oranjewachtstraat. Na 210 meter buig je direct weer rechtsaf bij de Oranjewachtstraat. Je bent er nu echt bijna! Na 390 meter sla je linksaf richting de Boulevard Heuvelink. Na 75 meter neem je de eerste afslag op de rotonde richting Nijmeegseweg. Daarna buig je na 200 meter rechts af bij Nijmeegseweg. Na 20 meter sla je rechtsaf richting Eusebiusbuitensingel. Je bent na 15 meter aangekomen bij Beautysalon La Jolie in Arnhem.

Bus, vanaf Centraal Station Arnhem

Er gaan meerdere stadsbussen naar de Bushalte ‘Rietgrachtstraat’, ‘Airborneplein’, en ‘Stadstheater’. Vanaf deze bushaltes is het ongeveer 2 tot 4 minuten lopen naar Beautysalon La Jolie. Check vooral 9292.nl voor de laatste updates!

Can’t wait to see you!