Gellak Arnhem

Gellak nagels bij Beautysalon La Jolie

Herken je onderstaand probleem? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Jouw nagels worden maar niet langer. Omdat ze iedere keer inscheuren, splijten en afbreken. Of je hebt net jouw nagels gelakt met nagellak. En je moet urenlang wachten totdat het droog is. Daarnaast begint de nagellak na een aantal dagen alweer af te bladderen, zo vervelend..

De oplossing; kies voor gellak nagels bij Beautysalon La Jolie, gevestigd aan de rand van het centrum in Arnhem. Droomnagels die direct droog zijn & wekenlang prachtig glanzen. Jij wilt dit toch ook?

Tip: Een gellak behandeling is ook ideaal voor jouw teennagels. De lak blijft tot wel zes weken lang mooi op jouw nagels!

Belangrijke mededeling:
Momenteel kan ik tijdelijk geen nieuwe klanten meer aannemen voor de Gelcolor en Rubberbase behandelingen. Kom je al bij mij of ben je in het verleden al eens bij mij geweest, dan verandert er voor jou niets. Wens je een (vervolg)afspraak in te plannen, dan mag je mij een bericht sturen via 06-27061086 of info@la-jolie.nl.

Wil je op de wachtlijst terecht komen, stuur dan een mail naar info@la-jolie.nl met jouw contactgegevens. Zodra er dan een plekje vrijkomt neem ik contact met je op!

Nagels| Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie | Nagelstudio Arnhem | Nagelsalon Arnhem

”Ik ben nu 2x geweest voor een gellak behandeling en ontzettend blij met mijn mooie nagels! Lisa heeft veel leuke en verschillende gellak kleuren.. Ze denkt mee over wat leuk is en elke keer zijn we lekker aan het kletsen, echt eventjes ontspannen!”

Review van een klant bij La Jolie, dé beautysalon in Arnhem
Behandeling: gellak nagels | handen

Gellak nagels in Arnhem

Gelcolor (Gellak)

Say HI to your new nail-addiction! Kies jij de Manicure Gelcolor behandeling? Kies uit een van de talloze gellak kleuren en jouw nagels worden tot in perfectie gelakt. Wil jij een stapje verder en een design op je nagels? Lees dan snel verder!

BIAB/Rubberbase Gelcolor

Wens je meer stevigheid omdat je nagel dunner of beschadigd is?
Dan raad ik jou de BIAB/Rubberbase behandeling aan. Deze speciale Base vormt een extra beschermlaagje op je nagel waardoor je nagel kan herstellen en groeien. Hierdoor heb je nog meer stevigheid en bescherming van jouw natuurlijke nagel. 

Heb je oneffenheden op je nagels, bijvoorbeeld ribbels?
BIAB/Rubberbase zorgt ervoor dat de oneffenheden op je nagelplaat prachtig egaal worden.

De Base is ook uitermate geschikt voor langere, natuurlijke nagels.
Hierdoor krijgen ze net wat meer stevigheid waardoor de gellak nog langer meegaat.

Na het aanbrengen van de BIAB/Rubberbase lak ik jouw nagels tot in perfectie met een prachtige gellak naar keuze.

ADD ON: Nail Art

Wanneer je helemaal ready bent voor fleeky nails kies je voor een Design GELCOLOR behandeling. Denk hierbij aan een stip(pen), folie, basic dierenprint in een kleur of alle nagels in een verschillende kleur.

Refresh & GELCOLOR

Heb je momenteel gellak nagels, maar is het tijd voor een nieuw kleurtje? Vergeet dan niet een Refresh GELCOLOR behandeling erbij te boeken. Laat jouw gellak nagels opnieuw shinen.

Let op:  de Refresh behandeling is alleen voor GELCOLOR of Rubberbase die bij nagelsalon La Jolie is gezet. Mocht je ergens anders je nagels hebben gezet en wil je het bij La Jolie laten bijwerken, stuur mij dan even een berichtje.

De prijslijst

HANDS

Manicure Gelcolor | 45 minuten
Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, gellak aanbrengen, nagelriemolie en handcrème.
€38,-
Refresh & Manicure Gelcolor | 60 minuten
Gellak verwijderen voordat er nieuwe gellak gezet wordt.
€43,-
POPULAIR! BIAB/Rubberbase Gelcolor | 50 minuten
Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, Rubber/BIAB- base aanbrengen, gellak aanbrengen, nagelriemolie en handcrème.
€45,-
Refresh & BIAB/Rubberbase Gelcolor | 60 minuten
Rubberbase & gellak verwijderen voordat er nieuwe lak gezet wordt.
€50,-
ADD ON: Nail Art | +20 minuten
Keuze uit: stip(pen), folie, swirls & dierenprints.
+ €10,-

FEET

Pedicure & Gelcolor | 45 minuten
Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, gellak aanbrengen, nagelriemolie en handcrème.
€40,-
Refresh & Pedicure Gelcolor | 60 minuten
Gellak verwijderen voordat er nieuwe gellak gezet wordt.
€45,-

Verwijderen Gelcolor of BIAB/Rubberbase

Ho stop, niet pulken!

Wil je weer terug naar je natuurlijke nagel? Ga niet zelf de gellak van jouw natuurlijke nagels afpulken. Hierdoor kan je jouw natuurlijke nagels beschadigen. You don’t want this! Ik kan de gellak op een juiste manier verwijderen van jouw natuurlijke nagels.

Let op:  de Remove behandeling is alleen voor GELCOLOR of Rubberbase die bij La Jolie is gezet.

De prijslijst

Remove (handen of voeten) | 30 minuten
Gellak en/of BIAB/Rubberbase verwijderen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, bufferen/polijsten, nagelriemolie en lotion.
€25,-

De gellak behandeling

De intake

Gellak is voor elke nagel fanaat de beste keuze. Welkom bij La Jolie! Neem plaats en laat je inspireren door de omgeving. In de tussentijd zal ik voor jou een heerlijke cappuccino of een kopje thee klaarmaken. Liever een fris drankje? Geen probleem, wordt geregeld! 

Kom jij voor het eerst in de salon? Wij zullen dan eerst samen jouw wensen en verwachtingen bespreken. Op basis van een aantal gegevens en de conditie van jouw nagels bepalen wij samen de meest geschikte behandeling voor jou. 

Beautysalon La Jolie | Arnhem | Beautysalon Arnhem
Nagels| Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie | Nagelstudio Arnhem | Nagelsalon Arnhem

Voorbereiding van jouw nagels

Ik start de behandeling met het desinfecteren van onze handen. Daarna vijl ik jouw nagels in de gewenste lengte en vorm. Vervolgens zal ik jouw nagelriemen voorzichtig terugduwen. Ik zal de nagelriem niet verwijderen. De reden? Hierdoor kan jouw nagelriem namelijk dikker terugkomen en daarnaast kunnen er bacteriën onder de huid komen wat zorgt voor infecties. Vreselijke gevolgen dus..

Na het vijlen van jouw nagels en het behandelen van de nagelriemen wordt de volledige nagelplaat behandeld met een diepreinigend ontsmettingsmiddel. Hierdoor zal de gellak optimaal hechten aan jouw natuurlijke nagel. Nu is het tijd voor jouw favoriete gellak kleur! 

Welke gellak kleur kies jij?

Heb je jouw kleur al uitgezocht of wordt het iene miene mutte? I know.., ik kan zelf ook nooit kiezen! De keuze is namelijk reuze! Want bij La Jolie in Arnhem heb je een ruime keuze in gellak kleuren. Wens je een subtiel kleurtje of houd je juist van hele opvallende felle kleuren? Het kan allemaal! Dus slechte kiezers, begin maar vast met oriënteren…

Nail Design
Wist je dat ik met gellak ook een mooi design op jouw nagels kan maken? Van simpel een stipje tot leuke creatieve motiefjes. Ik heb in de salon een aantal voorbeelden, waarbij het ontwerp is gebaseerd op trends, de nieuwste kleuren en bizar veel inspiratie!

Nagels| Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie | Nagelstudio Arnhem | Nagelsalon Arnhem
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | Manicure

De naverzorging

Zeg eens héél eerlijk.. Bij het uitvoeren van jouw skincare routine, hoe vaak denk jij aan je nagels & handen? Oops.., guilty! Geen zorgen, ik zal je helpen!

De juiste verzorging voor jouw handen is namelijk echt een must. 
Daarom sluit ik elke gellak behandeling af met een heerlijke nagelriemolie. Hierdoor blijven de nagelriemen zacht en soepel en zal de gellak langer en mooier blijven zitten.

La Jolie, dé beautysalon in Arnhem, is een expert op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ervaren?

Nabehandeling gellak nagels

'Help! Mijn gellak nagels groeien uit! Wat nu?'

In de meeste gevallen komen klanten na ongeveer twee a drie weken terug voor een nabehandeling. Dit is mede afhankelijk van hoe snel jouw nagels groeien en de conditie van jouw natuurlijke nagels.

Bij het uitgroeien van de gellak heb je kans dat de nagels na verloop van tijd ‘uit balans zijn’. De toppen van de nagels zijn dan zwaarder belast. Door de nabehandeling wordt de nagel terug in balans gebracht.

Houd jouw nagels gezond en plan na ongeveer twee a drie weken een ‘Refresh GELCOLOR’ behandeling. Vind je het lastig om te bepalen na hoeveel weken jij een nabehandeling moet plannen? Uiteraard kan ik jou adviseren tijdens jouw eerste GELCOLOR behandeling bij La Jolie in Arnhem.

Gellak nagels Arnhem | Beautysalon La Jolie | Arnhem

Voordelen van gellak

Garantie op gellak nagels

Mocht er binnen 7 dagen na de behandeling een nagel gedeeltelijk of helemaal los laten, dan wordt deze gratis hersteld.

Heeft/hebben jouw nagel(s) na het verstrijken van de garantieweek een reparatie nodig? Dan breng ik 10% van de behandelprijs per nagel in rekening.

Veelgestelde vragen gellak nagels

Nagels

Een nagel groeit gemiddeld 2 à 3 mm per maand. Het duurt ongeveer 4 tot 6 maanden om een volledige nieuwe nagel te hebben. In de zomer groeien jouw nagels sneller dan in de winter. Teennagels groeien trager, ongeveer 1 mm per maand.

Gellak nagels

Gellak is speciaal ontworpen voor de natuurlijke nagel. Je kunt het zien als een beschermlaagje over jouw nagelplaat, welke ervoor zorgt dat jouw natuurlijke nagels steviger zijn en minder snel inscheuren, splijten en afbreken. Hierdoor krijgen jouw nagels de kans om te groeien.

De lak van gellak wordt uitgehard onder een speciale lamp. Hierdoor is de lak direct droog. Gellak blijft minimaal 14 dagen mooi en heeft een prachtige glans.

Het grootste verschil tussen nagellak en gellak is de houdbaarheid en de manier van drogen. Nagellak hard uit aan de lucht en gellak hard uit onder een uv-/led-lamp. De houdbaarheid van nagellak is veel korter in vergelijking met gellak. Grote kans dat nagellak namelijk dezelfde dag nog beschadigd. Op jouw vingernagels blijft gellak tot wel 3 weken mooi. Op de teennagels is dat zelfs tot wel 6 weken.

Nee hoor! Gellak wordt aangebracht op je natuurlijke nagel. Waardoor het bij iedereen kan worden aangebracht. Zelfs bij nagelbijters is gellak nagels een perfecte oplossing tegen het bijten.

Met gellak kun je ongeveer 2 tot 3 weken, afhankelijk van de conditie van jouw natuurlijke nagel, genieten van strak gelakte nagels. Nog een voordeel; de gellak blijft al die tijd prachtig glanzen!

Tip: Een gellak behandeling is ook ideaal voor jouw teennagels. De lak blijft tot wel zes weken lang mooi op jouw nagels!

Ik hanter een minimumleeftijd van 16 jaar. Onder deze leeftijd zijn gellak nagels niet aan te raden, omdat de nagels nog volop in de groei zitten. Daarnaast zijn jonge meisjes nog speels en druk waardoor de nagels blootgesteld kunnen worden aan stoten en kneuzingen.

Ja zeker! Let op; het is niet zo dat er nooit wat mee kan gebeuren. Maar met de juiste behandeling en (na)verzorging kun je er alles mee doen.
Bij ongewone en zware werkzaamheden raad ik je aan om handschoenen te dragen.

Behandeling gellak nagels

Uiteraard vijl ik de nagels geheel naar jouw wensen qua lengte en vorm.

Bij normaal gebruik van de gellak zullen jouw eigen nagels niet beschadigen.
Jouw natuurlijke nagels kunnen wel beschadigen als je de gellak zelf ondeskundig verwijdert.

Een nabehandeling is noodzakelijk als je jouw nagels mooi en in conditie wilt houden. Na enkele weken groeien de gellak nagels uit en raken ze uit balans, waardoor ze eerder breken of beschadigen. Met een nabehandeling worden de nagels weer herstelt waardoor ze in top-conditie blijven.

Bij Beautysalon La Jolie zal je geen schimmels of infecties krijgen door gellak. Er wordt namelijk hygiënisch en vakkundig gewerkt. Probeer nooit een afgebroken stuk zelf terug te lijmen, op deze manier kunnen er infecties en schimmels ontstaan.

Garantie

Dan kun je altijd even bellen of een berichtje sturen. Je hebt één week garantie op jouw gellak nagels. Valt het niet binnen de garantie dan kunnen er kosten in rekening gebracht worden. Ik zal dit altijd vooraf bij je aangeven.

Jij hebt garantie op jouw gellak nagels. Mocht er binnen 7 dagen na de behandeling een nagel gedeeltelijk of helemaal los laten, dan wordt deze gratis hersteld.

Heeft/hebben jouw nagel(s) na het verstrijken van de garantieweek een reparatie nodig? Dan breng ik 10% van de behandelprijs per nagel in rekening.

  • Indien je jouw gellak nagels hebt laten onderhouden door een andere nagelstudio.
  • Wanneer je zonder handschoenen met agressieve chemicaliën hebt gewerkt.
  • Je de nagels heeft afgebeten of opzettelijk afgebroken.
  • Als je andere producten, dan geadviseerd door Beautysalon La Jolie, hebt gebruikt voor het onderhoud van de nagels.
  • De adviezen voor thuisverzorging van jouw nagels zoals geadviseerd niet hebt opgevolgd.
  • Als je zelf de nagels gaat vijlen.