Wimpers Arnhem

Wimpers verven of een wimperlift (ook wel lash lift genoemd)

Give your lashes extra volume!

Minstens zes weken genieten van prachtige gekrulde wimpers? Dat kan! Geen kunstwimpers, maar jouw eigen natuurlijke wimpers gelift en geverfd! De wimperlift behandeling is geschikt voor lange én korte wimpers. De resultaten zijn keer op keer verbluffend!

Een wimperlift is de ideale behandeling voor wie met mascara geen volume en krul in de wimpers krijgt. Daarnaast is deze behandeling ook perfect voor jouw vakantie. Zonder mascara zie jij er helemaal fris en uitgeslapen uit. #Iwokeuplikethis, ready to use!

Alleen jouw wimpers verven kan uiteraard ook! La Jolie heeft een ruime keuze in wimper behandelingen. Voor welke behandeling zie ik jou binnenkort in Arnhem? 

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wimpers

Als je één keer bij Lisa bent geweest, ga je nooit meer ergens anders heen voor een wimperlift of wimpers verven behandeling. Elke keer weer mooi resultaat & hele goede service!

Review van een klant bij La Jolie, dé beautysalon in Arnhem
Behandeling: wimperlift

Wimperlift & wimpers verven

Wimperlift (lash lift)

Een wimperlift in Arnhem bij Beautysalon La Jolie is geschikt voor iedereen die mooie wimpers wilt voor een sprekende en frisse oogopslag en voor wie wimperextensions geen optie is. Daarnaast is de wimper behandeling ideaal voor wie geen make-up draagt en toch dat tikkeltje extra wilt zonder gebruik te maken van mascara. 

De behandeling is 100% pijnloos. Tijdens de behandeling worden jouw natuurlijke wimpers gelift en/of geverfd. Het resultaat blijft minstens zes weken zichtbaar! De resultaten van de wimperlift behandeling zijn keer op keer verbluffend! Vooral bij wie van nature rechte wimpers heeft, zijn de resultaten spectaculair. 

De wimperlift is bestendig tegen transpireren, tranen, zwemmen en douchen. 

Voor het beste resultaat raad ik je aan om de wimpers ook te laten verven. Hierdoor zien jouw wimpers er nóg voller en intenser uit. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig.

Wimpers verven

Wens je alleen jouw wimpers te verven, zonder een wimperlift? Ook dat is mogelijk bij Beautysalon La Jolie! Hierdoor lijken jouw wimpers optisch langer doordat ze van de wortel tot de puntjes volledig geverfd zijn. Ideaal toch!

De prijslijst

Behandelingen Prijs
Lash Tint | 20 minuten
Wimpers verven
€18,-
Lash Lift | 50 minuten
Exclusief verven van de wimpers
€45,-
Lash Lift | 60 minuten
Inclusief verven van de bovenwimpers
€47,-
Lash Lift | 70 minuten
Inclusief verven van de boven- en onderwimpers
€55,-
Afspraak maken?

Combideal

Korting.., yes please!
Bij het boeken van een wimperlift samen met een Full Brow Treatment of Henna Brows (met waxen) ontvang je €5,- korting op het totaalbedrag. Aarzel niet en boek direct deze wenkbrauw- en wimperlift behandeling in Arnhem bij La Jolie!

Full Brow Treatment – Lash Lift: €69,-

Henna Brows & Wax – Lash Lift: €74,-

Beautysalon La Jolie Combideal

La Jolie, dé beautysalon in Arnhem, is een expert op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ervaren?

De lash lift behandeling

Mega leuk dat jij kiest voor een wimper behandeling in Arnhem bij Beautysalon La Jolie. Ik bied verschillende soorten wimper behandelingen aan. Kies jij ervoor om alleen jouw wimpers te verven? Ga na stap 1 dan direct door naar stap 3. Kies jij voor een wimperlift? Volg dan alle stappen. 

Stap 1: de intake

Welkom! Neem plaats in de behandelstoel en laat je inspireren door de omgeving. In de tussentijd zal ik voor jou een heerlijke cappuccino of een kopje thee klaarmaken. Liever een fris drankje? Geen probleem, wordt geregeld! 

Kom jij voor het eerst in de salon? Wij zullen dan eerst samen jouw wensen en verwachtingen bespreken. Voordat ik de behandeling start stel ik jou nog een aantal vragen. Bijvoorbeeld of je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Ik geef ook altijd aan dat het resultaat per persoon verschilt. Alle wimpers zijn anders en geven dus ook een ander resultaat. 

Vooraf leg ik stap voor stap de wimperlift aan je uit, maar ook tijdens de behandeling zal ik iedere keer bij je aangeven wat ik precies ga doen. 

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wimpers
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wimpers

Stap 2: tijdens de behandeling

De lashlift behandeling duurt ongeveer een uur. Ik begin altijd eerst met het schoonmaken van de ogen. Ik zal daarna jouw onderwimpers afplakken door middel van een zachte oogpad. De onderwimpers worden namelijk niet meegelift. Je mag daarna jouw ogen sluiten. Ik plaats dan een zachte siliconen pad op jouw ooglid. Jouw natuurlijke wimpers vouw ik over de siliconen pad. De wimpers zullen netjes naast elkaar op de pad worden geplaatst. 

Daarna zal ik gebruik maken van twee verzorgende behandellotions. Deze lotions geven de wimpers een volledige voeding vanaf de haarwortels, en zijn dus niet schadelijk. Sterker nog, de behandeling helpt jouw wimpers mooi te houden. Allebei de lotions mogen ongeveer 8 minuten intrekken.

Stap 3: de wimpers verven

Nu gaan we jouw wimpers verven! Ik kan jouw wimpers verven in de kleuren bruin of zwart. De keuze valt meestal op zwart. Ik verf jouw wimpers met een kwastje waarbij ik de wimpers volledig verf van de wortel tot aan de puntjes. Hierdoor lijken jouw wimpers optisch langer. De verf zal absoluut niet in jouw ogen terecht komen! 

Wanneer is wimpers verven de oplossing voor jou? 
– Als jouw wimpers bijna niet zichtbaar zijn, omdat ze heel licht zijn van kleur. 
– De haartjes verschillen van kleur.
– Je meer uitdrukking wilt in jouw gezicht. 
– Je tijdens het zwemmen niet bang wilt zijn voor uitgelopen mascara.

De verf blijft ongeveer 4 tot 5 weken op jouw wimpers.

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wimpers
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wimpers

Stap 4: de afsluiting

We zijn bijna klaar! Nu mag alles eraf; de wimpers van de siliconen pad en daarna de siliconen pad van jouw ooglid. Ik maak jouw wimpers nog even helemaal schoon en dan is het de hoogste tijd om de spiegel voor jou erbij te pakken! Als jij in de spiegel kijkt zie je mooie donkere, gekrulde wimpers. I love it!

Het is belangrijk dat de wimpers de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden en daarnaast mag je de eerste 24 uur ook even geen mascara gebruiken. Na deze 24 uur is het uiteraard wel gewoon mogelijk! 

Nazorg

Jouw wimpers hebben een groeicyclus. Het duurt ongeveer tussen de zes tot acht weken voordat een wimper de volledige groeicyclus heeft gehad. Omdat wimpers niet allemaal in dezelfde groeifase zitten, duurt het daarom tussen de negen en twaalf weken voor alle wimpers een keer zijn uitgevallen en weer zijn terug gegroeid. Dit is een natuurlijk proces en kan je helaas niet tegenhouden. Jouw wimperlift zal dus na ongeveer 6 tot 8 weken minder worden, aangezien er een gekrulde wimper uitvalt en een rechte wimper in de plaats komt. Na zes weken mag je weer een nieuwe wimperlift.

Om de gezondheid van jouw wimpers te ondersteunen kan je gebruik maken van een wimperserum. Door dit serum worden jouw wimpers voller en sterker. Jouw wimpers blijven hierdoor in een optimale conditie. Ik heb in de salon een voedend wimperserum voor jou verkrijgbaar. 

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | Wimpers

La Jolie, dé beautysalon in Arnhem, is een expert op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ervaren?

Allergie test

Ben jij heel gevoelig voor sommige producten dan adviseer ik je om altijd eerst een allergie test te doen. Zo ben je er zeker van dat je niet allergisch bent voor de lotions en de verf. Deze allergietest dient 48 uur voor de behandeling plaats te vinden. Krijg je binnen deze 48 uur geen allergische reactie? Dan kan ik de behandeling veilig toepassen bij jou. Een allergie test is gratis bij Beautysalon La Jolie in Arnhem. 

Voordelen van een wimperlift:

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | wimpers

Veelgestelde vragen wimperlift

Lash lift

Een wimperlift, ook wel lashlift of LVL (Lash Volume Lift) genoemd, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zónder gebruik te maken van wimperextensions of mascara.

Voor alle vrouwen die graag mooie gelifte wimpers willen. Een lash lift is een geweldig alternatief wanneer je geen extensions wilt of kunt dragen.

Nee, een lash lift is niet schadelijk. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde salon. Daarnaast hebben de lotions een voedende en gezonde werking op jouw wimpers.

Bij een wimperpermanent worden de wimpers gekruld middels (verwarmde) krullen, tangen of klemmen. Hierdoor kunnen jouw wimpers broos worden en afbreken. 

Bij de lash lift behandeling gebruik ik zachte, siliconen pads die zich naar de vorm van je eigen oog vormen. De lotions die ik gebruik bevatten geen agressieve chemicaliën, maar verzorgende stoffen die je wimpers juist een “boost” geven.

De lash lift behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

De meeste klanten ervaren minimale (tot geen) ongemak bij een lash lift behandeling. Gedurende de lashlift behandeling heb je jouw ogen gesloten en kan je heerlijk ontspannen. Ik zal stap-voor-stap uitleggen welke handelingen ik verricht, zodat je volledig op je gemak bent.

Wimperlift behandeling

Dit is zeker mogelijk. Uiteraard sluit ik een (allergische)reactie niet uit. Om die reden kan ik altijd gratis een allergietest uitvoeren bij je.

Jouw wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en het is ook niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg eerst in welke mate je hooikoorts hebt en of dat invloed kan hebben op het resultaat van de lash lift.

Heb jij last van een van de onderstaande aandoeningen/symptomen? Dan is een wimperlift misschien niet geschikt voor jou. Wil jij het zeker weten neem dan contact met mij op om dit te bespreken.

– Een cyste 
– Hordeolum/Strontje/Stijg
– Blepharitis
– Chemotherapie en bestraling
– Huidaandoeningen, huidtrauma
– Beschadigde wimpers
– Ooginfecties zoals Imetigo of Conjunctivitis
– Oogontstekingen zoals Uveitis
– Onlangs geopereerd aan de ogen
– Overgevoelige huid/ogen
– Keratitis (ontsteking van het hoornvlies)
– Alopecia (haarverlies)
– Bellse Parese (ogen niet dicht kunnen houden)
– Zwangerschap

Voorzorg lash lift

Heb jij besloten om een lash lift afspraak te maken, dan is het prettig als jij zonder mascara/ oog make-up komt. Draag je lensen? Ik raad je aan om deze voor de behandeling uit te doen.

Ja, dat is zeker mogelijk. Ik raad het zelfs van harte aan! Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen, waardoor je langer van de lash lift geniet. Ik adviseer twee dagen voor de behandeling te stoppen en twee dagen na de behandeling jouw wimperserum weer te gaan gebruiken.

Nazorg lash lift

Ja dat kan! Alleen de eerste 24 uur niet. Je wimpers mogen dan niet nat worden. Kijk dus vooral uit met het wassen van je gezicht de volgende ochtend. Probeer je wimper ook regelmatig door te borstelen om te voorkomen dat ze een warrige boel worden. Na deze 24 uur mag je alle make-up gebruiken die je wilt.

Gemiddeld blijft het resultaat van een wimperlift (lash lift) 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus.

Met de juiste nazorg blijft de wimperverf tot wel 4 weken zichtbaar op jouw wimpers.

De verzorging na een wimperlift is veel eenvoudiger dan bij wimperextensions. Na de behandeling mogen jouw wimpers de eerste 24 uur niet nat worden. Wrijven in de ogen raad ik ook af en ook het gebruik van mascara. Na deze 24 uur is uiteraard wel weer gewoon mogelijk. Let op met olieproducten. Hierdoor kan de wimperverf sneller vervagen. 

Na zes weken mag jij een nieuwe lash lift behandeling ondergaan. Uiteraard is het mogelijk dat er nog een paar wimpers gelift zijn door de wimperlift van zes weken geleden. Je zal na de nieuwe lash lift geen verschil zien tussen de gelifte wimpers en nieuw bijgegroeide haartjes. 

Ervaringen van mijn klanten

Op basis van de mening van 38 personen

 • positive review  Wenkbrauwen epileren en kleuren. Wat een perfectie en vakbekwaamheid! Heel relax laat ik mij behandelen, volste vertrouwen.

  Willeke Pieters Avatar Willeke Pieters
  3 April 2019

  positive review  Nu al een aantal keer bij Lisa geweest voor mijn wimpers maar ook wenkbrauwen! Heel erg tevreden over beide behandelingen. Lisa is erg professioneel, netjes en legt alles duidelijk uit wat ze doet of gaat doen. Een fijne maar ook gezellige ontspanning met altijd een mooi resultaat! ? Ik blijf zeker terugkomen! ?

  Sasja Welling Avatar Sasja Welling
  10 October 2019
 • positive review  Altijd weer super mooie werkbrauwen?

  Riemy Vink Avatar Riemy Vink
  1 November 2019

  positive review  Heel tevreden met de wax- en epileerbehandeling! Bij La Jolie voel je je gelijk welkom. Het contact vooraf verliep al zeer soepel, Lisa is zeer klantvriendelijk, gezellig, werkt hygiënisch en precies. Ik kom zeker terug!

  Laura Heikamp Avatar Laura Heikamp
  18 February 2020
 • positive review  Gellak zit er super netjes op en blijft lang mooi!

  Emma van Mullekom Avatar Emma van Mullekom
  22 November 2019

  positive review  Als je één keer bij Lisa bent geweest, ga je nooit meer ergens anders heen voor lashlifting & -coloring. Elke keer weer mooi resultaat & hele goede service! ?

  Eva van Raaij Avatar Eva van Raaij
  25 April 2019

Beautysalon La Jolie, bekend van onder andere:

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | Artikel ProfNail

Artikel in ProfNail magazine

6 dagen per week geopend op afspraak, óók in de avonden!

Openingstijden

Ma:     09.00 – 17.30 uur
Di:       09.00 – 21.00 uur
Wo:     09.00 – 18.00 uur
Do:      09.00 – 21.00 uur
Vr:       13.00 – 19.30 uur
Za:       09.30 – 14.00 uur

Beautysalon La Jolie is op bovenstaande dagen en tijdstippen geopend op afspraak.

Hoe handig! Je kan ook bij Beautysalon La Jolie in Arnhem terecht in de avonduren. Dus ben jij overdag aan het werk? Geen probleem! Dan kom je in de avond langs voor jouw wimper behandeling bij La Jolie! 

Bereikbaarheid

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Bel/app naar 06-27061086 of vul het contactformulier in. Ik neem dan razendsnel contact met je op! 

Let op: tijdens de behandelingen geef ik mijn klanten alle aandacht, waardoor ik niet altijd mijn telefoon zal opnemen. Ik zal je natuurlijk wel altijd terugbellen! Je mag mij ook een whatsapp sturen.

Routebeschrijving

Beautysalon La Jolie in Arnhem

Beautysalon La Jolie is gevestigd in Arnhem, aan de rand van het centrum. De locatie bevindt zich dicht bij het Airborneplein en het Stadstheater van Arnhem. 

Benieuwd hoe je bij de salon komt, vanaf Centraal Station Arnhem? Ik leg het je in onderstaande beschrijving uit. 

Auto, vanaf Centraal Station Arnhem

Vanaf Centraal Station Arnhem vertrek je vanuit de Nieuwe Stationsstraat. Je buigt na 120 meter links af bij de Nieuwe Stationsstraat. Na 100 meter sla je links af richting Stationsplein-West. Na 20 meter sla je direct links af richting de Utrechtsestraat. Daarna houd je na 510 meter links aan richting Roermondsplein. Buig na 690 meter links af bij Oranjewachtstraat. Na 210 meter buig je direct weer rechtsaf bij de Oranjewachtstraat. Je bent er nu echt bijna! Na 390 meter sla je linksaf richting de Boulevard Heuvelink. Na 75 meter neem je de eerste afslag op de rotonde richting Nijmeegseweg. Daarna buig je na 200 meter rechts af bij Nijmeegseweg. Na 20 meter sla je rechtsaf richting Eusebiusbuitensingel. Je bent na 15 meter aangekomen bij Beautysalon La Jolie in Arnhem.

Bus, vanaf Centraal Station Arnhem

Er gaan meerdere stadsbussen naar de Bushalte ‘Rietgrachtstraat’, ‘Airborneplein’, en ‘Stadstheater’. Vanaf deze bushaltes is het ongeveer 2 tot 4 minuten lopen naar Beautysalon La Jolie. Check vooral 9292.nl voor de laatste updates!

Can’t wait to see you!