Beautysalon La Jolie

Hi, ik ben Lisa!

Met liefde deel ik mijn passie voor dit vak met jou! Ik laat je met trots zien wat Beautysalon La Jolie in Arnhem jou allemaal te bieden heeft.

Mijn naam is Lisa Hogervorst, eigenaresse van Beautysalon La Jolie. In 2017 startte ik, na het volgen van alle opleidingen bij Proles Beauty, mijn eigen beauty business aan huis; gespecialiseerd in nagels, wimpers en wenkbrauwen. Inmiddels draait de salon op volle toeren en volg ik regelmatig masterclasses om up to date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken! 

Jij verdient het aller, allerbeste!

Jij staat op nummer 1! La Jolie is een beautysalon waar jij volledig tot rust kan komen en wordt geïnspireerd door de nieuwste trends en kleuren, hoe tof! Gedurende de behandeling kun je genieten van een fris drankje of een goede kop koffie en natuurlijk een leuke babbel!

Hoogwaardige producten

Met La Jolie kies jij voor onbezorgde en perfecte kwaliteit. Ter ondersteuning van het resultaat van de behandelingen heb ik de beste producten voor thuisgebruik in de salon verkrijgbaar. Testen? Dat kan! Ik geef je graag een gratis proefpakketje mee.

Eusebiusbuitensingel 32

Beautysalon La Jolie is gevestigd aan de rand van het centrum in Arnhem. Je kunt jouw auto, scooter of fiets letterlijk voor de deur parkeren in de straat. Ideaal toch? 

Vragen of een afspraak maken?

Met een ruim aanbod in behandelingen op het gebied van wimpers, wenkbrauwen en nagels is er altijd wel een behandelingen die jou nóg mooier maakt! Heb je een vraag, of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Bel, mail of gebruik het contactformulier om jouw vraag te stellen of een afspraak in te plannen.

Volg je Beautysalon La Jolie al op Social Media? Via de Facebook en Instagram pagina inspireer ik jou dagelijks met resultaten van behandelingen, sfeerbeelden van de salon, (win)acties en nog veel meer! 

Ik kijk ernaar uit om jou te mogen verwelkomen in de salon!

Liefs Lisa

Lisa Hogervorst, eigenaresse Beautysalon La Jolie

”Erg tevreden over de behandelingen! Lisa is professioneel en ze legt alles goed uit. Echt een aanrader! Bedankt, ik kom zeker terug!”

Review van een klant bij La Jolie, dé beautysalon in Arnhem