Gelpolish Remover Set

Handleiding

Pulk de gellak niet van je nagels. Hierdoor beschadig je jouw eigen natuurlijk nagels, dit wil je toch niet? De gellak op een juiste manier is zo behandeling.

Door middel van deze set kan jij gemakkelijk thuis zelf de gellak verwijderen van jouw natuurlijke nagels. Zet je favoriete muziek of serie op, wacht 20 minuutjes en klaar ben je. Heb je vragen? Let me know! 0627061086 of info@la-jolie.nl

Inhoud:
– 1st. Remover, SOAK OFF
– 10st. Nailwraps (afweekfolies van aluminiumfolie met een aangehecht doekje
– 1 st. Bokkenpootje (hout)
– 1 st. Vijl 180 grit
– 1 st. Buffervijl (sponsvijl)
– 1st. DADI nagelriemolie 3,75ml

PHOTO-2021-01-10-18-19-48

De behandeling

Stap 1:
Voor het verwijderen van gellak vijl je eerst de shine laag van je nagels. Hierdoor krijgt de gellak een matte en ruwe look. Gebruik hiervoor de 180 grit nagelvijl. Zorg ervoor dat je secuur langs de nagelriemen vijlt. Door het wegvijlen van de toplaag zal de remover eerder inweken.

Stap 2:
Wrijf nagelriemolie rond je nagels en een klein beetje op jouw gellak. Dit zorgt ervoor dat je huid beschermd is voor de remover. Daarnaast zorgt de olie op jouw nagel ervoor dat de remover sneller intrekt.

gellak-verwijderen1
gellak-verwijderen2

Stap 3:
Doordrenk de nailwrap met remover. De watjes hoeven niet te druipen, maar wees ook zeker niet te zuinig! Vervolgens wikkel je de nailwrap goed om de nagels en druk je ze stevig aan. Je mag de remover ongeveer 15-20 minuten laten inweken.

TIP! Wikkel de handen in een handdoek. Hierdoor worden je vingers warm. De warmte zorgt ervoor dat de remover nog beter inweekt en de gellak sneller loslaat.

Stap 4:
Haal de nailwraps in een draaiende beweging van de nagels. Verwijder eerst 1 wrap om te kijken of de remover goed is ingeweekt. Nu zie je dat de lak los zit en een beetje is gaan brokkelen. Je kunt met het houten bokkenpootje voorzichtig de lak losschrapen van de nagel. Neem de tijd voor deze stap! Het is niet nodig om in je nagel te hakken of hard te schrapen. Zo heb je kans dat je de nagels beschadigd.

Gaat de gellak niet allemaal in 1 keer van de nagels af? Dan doe je de remover er opnieuw op en wacht je weer 5 minuutjes. Dit herhaal je tot alle lak is verwijderd.

Gebruik de nagelbuffer (sponsvijl) indien nodig. Met de buffervijl kun je de nagels glad maken, zodat de laatste restjes gellak en oneffenheden verwijderd worden. Zo zien de nagels er weer goed uit.

gellak-verwijderen7
Manicure in Arnhem | Beautysalon La Jolie

Stap 5:
Was je handen. Nadat de gellak eraf is, kan er wel eens een krijtachtige, witte stof op je nagels en vingers achterblijven. Dit is residu van de remover en zal eraf gaan met lauw water en zeep.

Na het verwijderen zijn je nagels vaak wat droog en brokkelig door de remover die zowel je huid als je nagels heeft uitgedroogd. Verzorg je nagels en huid met de nagelriemolie. Breng deze olie aan in je nagelriemen en masseer deze in (ook over je nagels). Herhaal dit dagelijks voor een goede conditie van je nagels.