IBX Arnhem

Wanneer is IBX de oplossing voor jouw nagels?

 • Heb je last van gespleten nagels?
 • Nagels met groeven
 • Nagels die snel inscheuren of afbreken?
 • Zwakke nagels die de groei belemmeren?
 • Trauma nagel (na een ongeluk)

Daarnaast is IBX ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd gellak gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de gellak beter blijft zitten.

Beautysalon La Jolie | Arnhem

”Al verschillende behandelingen gehad bij Lisa! Altijd gezellig en mooi resultaat! Elke keer ga ik tevreden naar huis. Zeker een aanrader als je goed en professioneel geholpen wilt worden!”

Review van een klant bij La Jolie, dé beautysalon in Arnhem

IBX

Een IBX behandeling herstelt de beschadigde nagels, verstevigt zwakke nagels, en beschermt kwetsbare nagels. Deze behandeling maakt jouw natuurlijke nagels sterker. IBX vormt geen laag op de nagel, maar dringt door in de nagel en daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Het product is kleurloos en dus onzichtbaar op de natuurlijke nagels. 

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | nagels | IBX

De prijslijst

BehandelingenPrijzen
IBX kickstart kuur | 3x 30 minuten
(inclusief een flesje Dadi’Oil 3.75 ml en een vijl)

IBX strong treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagelriemolie en handcrème.

Totaal drie IBX behandelingen, welke elke week achtereenvolgend plaatsvinden. De data worden vooraf ingepland.
€80,-
IBX startbehandeling | 30 minuten 
IBX strong treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagelriemolie en handcrème.

Te vergelijken met de behandelingen in de kickstart kuur.
€27,50
IBX vervolgbehandeling | 20 minuten
IBX treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagelriemolie en handcrème.

Deze behandeling is ideaal voor het voortzetten van de IBX Kickstart kuur of ter bescherming van de natuurlijke nagel voor het aanbrengen van een gellak.
€22,50
IBX boost gel behandeling | 45 minuten
De IBX Boost gel behandeling bestaat uit een IBX vervolgbehandeling en het aanbrengen van een speciale IBX gel op de natuurlijke nagel. Hierdoor worden jouw nagels extra verstevigd. 
€35,-
IBX boost gel nabehandeling | 60 minuten
De IBX Boost gel nabehandeling bestaat uit een IBX vervolgbehandeling en het opvullen van de uitgroei met de speciale IBX gel.
€40,-
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | nagels | IBX
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | nagels | IBX
Afspraak maken?

De behandeling

De intake

Welkom! Leuk dat jij jouw nagels laat verzorgen met een IBX behandelingen bij La Jolie in Arnhem! Neem plaats en laat je inspireren door de omgeving. In de tussentijd zal ik voor jou een heerlijke cappuccino of een kopje thee klaarmaken. Liever een fris drankje? Geen probleem, wordt geregeld! 

Kom jij voor het eerst in de salon? Wij zullen dan eerst samen jouw wensen en verwachtingen bespreken. Op basis van een aantal gegevens en de conditie van jouw nagels bepalen wij samen de ideale IBX aanpak voor jou. 

a-hand-over-a-cup-of-tea-2855098
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | nagels | IBX

IBX behandeling

De IBX behandeling wordt gestart met het desinfecteren van onze handen. Ik zal daarna jouw nagelplaat reinigen met een diep reinigend ontsmettingsmiddel. Daarna breng ik de IBX aan op de nagelplaat. Je kan deze handeling vergelijken met het lakken van jouw nagels met nagellak. Jouw handen zitten lekker warm onder een warmtelamp. Door de warmte van de warmtelamp dringt het product helemaal door in de nagel. 

Vervolgens vijl ik jouw nagels in de gewenste lengte en vorm. Daarna zal ik jouw nagelriemen voorzichtig terugduwen. Ik zal de nagelriem niet verwijderen, want hierdoor kan jouw nagelriem dikker/stugger terugkomen. Daarnaast kunnen er bacteriën onder de huid komen wat zorgt voor infecties. Vreselijke gevolgen dus..

De naverzorging

De juiste naverzorging van jouw nagels in combinatie met de IBX behandeling is een must! Vandaar dat jij bij de kickstart kuur ook een flesje nagelriemolie (Dadi’Oil) van mij ontvangt. 

Ik eindig de IBX behandeling met een deze heerlijke nagelriemolie. Deze olie zal zorgen voor flexibiliteit, stevigheid en glans aan jouw nagels en nagelriemen. Je dient na afloop van de behandeling dagelijks door te gaan met het oliën van jouw nagels.

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | Dadi Oil

La Jolie, dé beautysalon in Arnhem, is een expert op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ervaren?

Ervaringen van mijn klanten

Op basis van de mening van 38 personen

 • positive review  Fijne ervaring gehad! Gastvrij en erg sociaal! Ook super mooi resultaat.

  Lindsay Janssen Avatar Lindsay Janssen
  14 August 2019

  positive review  Hele fijne behandeling gehad, lashlift super mooi gelukt, wenkies mooi strak en schitterende nagels. Ready to party 🎉Lisa legt alles fijn uit, en ze weet waar ze over praat. Ik kom zeker vaker terug. 🤩

  Kim Smits Avatar Kim Smits
  4 September 2019
 • positive review  Gellak zit er super netjes op en blijft lang mooi!

  Emma van Mullekom Avatar Emma van Mullekom
  22 November 2019

  positive review  Fijne en goede beautysalon! Lisa neemt rustig de tijd voor je en legt alles duidelijk uit. Ik ben zeer tevreden. See you soon Lisa!

  Kim Hoi Avatar Kim Hoi
  12 July 2019
 • positive review  Ik voel mij op mijn gemak! Ze neemt de tijd en geeft eerlijk advies. Of het nou advies is over de kleur of het aansterken van de nagels.. Alles mag. Ik had niet gedacht dat ik er naar uit zou kijken... Maar dat doe ik echt! Je gaat weer een stukje "mooier" naar huis. Een aanrader 🙂

  Angel Le Avatar Angel Le
  9 July 2019

  positive review  Super blij met mijn nagels! Een mooie en fijne salon. Ik kom zeker terug!

  Maartje Roerdink Avatar Maartje Roerdink
  1 May 2019

Beautysalon La Jolie, bekend van onder andere:

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | Artikel ProfNail

Artikel in ProfNail magazine

6 dagen per week geopend op afspraak, óók in de avonden!

Openingstijden

Ma:     13.00 – 21.30 uur
Di:       17.30 – 21.30 uur
Wo:     13.00 – 21.30 uur
Do:      17.30 – 21.30 uur
Vr:       17.30 – 21.30 uur
Za:       09.00 – 17.00 uur

Beautysalon La Jolie is op bovenstaande dagen en tijdstippen geopend op afspraak.

Hoe handig! Je kan ook bij mijn beautysalon in Arnhem terecht in de avonduren. Dus ben jij overdag aan het werk? Geen probleem! Dan kom je in de avond langs voor jouw favoriete beauty behandeling bij La Jolie! 

Bereikbaarheid

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Bel/app naar 06-27061086 of vul het contactformulier in. Ik neem dan razendsnel contact met je op! 

Let op: tijdens de behandelingen geef ik mijn klanten alle aandacht, waardoor ik niet altijd mijn telefoon zal opnemen. Ik zal je natuurlijk wel altijd terugbellen! Je mag mij ook een whatsapp sturen.

Routebeschrijving

Gratis parkeren bij Beautysalon La Jolie in Arnhem

Beautysalon La Jolie is gevestigd in Arnhem, aan de rand van het centrum. De locatie bevindt zich dicht bij het Airborneplein en het Stadstheater van Arnhem. 

Wellicht vraag jij je nu af; moet ik betalen voor het parkeren? Nee hoor! Je kan GRATIS parkeren in de straat voor de deur. Hoe ideaal!! Benieuwd hoe je bij de salon komt, vanaf Centraal Station Arnhem? Ik leg het je in onderstaande beschrijving uit. 

Auto, vanaf Centraal Station Arnhem

Vanaf Centraal Station Arnhem vertrek je vanuit de Nieuwe Stationsstraat. Je buigt na 120 meter links af bij de Nieuwe Stationsstraat. Dan sla je na 100 meter links af richting Stationsplein-West. Direct sla je na 20 meter links af richting de Utrechtsestraat. Daarna houd je na 520 meter links aan richting Roermondsplein. Na 700 meter buig je links af bij Oranjewachtstraat. Over 210 meter buig je direct weer rechtsaf bij de Oranjewachtstraat. Je bent er nu echt bijna! Als je na 390 meter rechts af slaat richting de Boulevard Heuvelink, dan sla je na 140 meter direct linksaf richting Rietgrachtstraat. Beautysalon La Jolie bevindt zich na 70 meter aan de rechterkant.

Bus, vanaf Centraal Station Arnhem

Er gaan meerdere stadsbussen naar de Bushalte Rietgrachtstraat. Vanaf hier is het nog minder dan een minuut lopen naar Beautysalon La Jolie. Het is ook mogelijk om uit te stappen bij Bushalte Airborneplein of Bushalte Stadstheater. Je moet dan ongeveer nog 3 tot 5 minuutjes lopen. Check vooral 9292.nl voor de laatste updates!

Can’t wait to see you!