IBX Arnhem

Wanneer is IBX de oplossing voor jouw nagels?

 • Heb je last van gespleten nagels?
 • Nagels met groeven
 • Nagels die snel inscheuren of afbreken?
 • Zwakke nagels die de groei belemmeren?
 • Trauma nagel (na een ongeluk)

Daarnaast is IBX ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd gellak gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de gellak beter blijft zitten.

Nagels| Gellak in Arnhem | Beautysalon La Jolie | Nagelstudio Arnhem | Nagelsalon Arnhem

”Al verschillende behandelingen gehad bij Lisa! Altijd gezellig en mooi resultaat! Elke keer ga ik tevreden naar huis. Zeker een aanrader als je goed en professioneel geholpen wilt worden!”

Review van een klant bij La Jolie, dé beautysalon in Arnhem

IBX

Een IBX behandeling herstelt de beschadigde nagels, verstevigt zwakke nagels, en beschermt kwetsbare nagels. Deze behandeling maakt jouw natuurlijke nagels sterker. IBX vormt geen laag op de nagel, maar dringt door in de nagel en daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Het product is kleurloos en dus onzichtbaar op de natuurlijke nagels. 

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | nagels | IBX

De prijslijst

BehandelingenPrijzen
IBX kickstart kuur | 3x 30 minuten
(inclusief een flesje Dadi’Oil 3.75 ml en een vijl)

IBX strong treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagelriemolie en handcrème.

Totaal drie IBX behandelingen, welke elke week achtereenvolgend plaatsvinden. De data worden vooraf ingepland.

€85,-
IBX startbehandeling | 35 minuten 
IBX strong treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagelriemolie en handcrème.

Te vergelijken met de behandelingen in de kickstart kuur.

€29,-
IBX vervolgbehandeling | 30 minuten
IBX treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagelriemolie en handcrème.

Deze behandeling is ideaal voor het voortzetten van de IBX Kickstart kuur of ter bescherming van de natuurlijke nagel voor het aanbrengen van een gellak.

€27,-
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | nagels | IBX
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | nagels | IBX
Afspraak maken?

De behandeling

De intake

Welkom! Leuk dat jij jouw nagels laat verzorgen met een IBX behandelingen bij La Jolie in Arnhem! Neem plaats en laat je inspireren door de omgeving. In de tussentijd zal ik voor jou een heerlijke cappuccino of een kopje thee klaarmaken. Liever een fris drankje? Geen probleem, wordt geregeld! 

Kom jij voor het eerst in de salon? Wij zullen dan eerst samen jouw wensen en verwachtingen bespreken. Op basis van een aantal gegevens en de conditie van jouw nagels bepalen wij samen de ideale IBX aanpak voor jou. 

a-hand-over-a-cup-of-tea-2855098
Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | nagels | IBX

IBX behandeling

De IBX behandeling wordt gestart met het desinfecteren van onze handen. Ik zal daarna jouw nagelplaat reinigen met een diep reinigend ontsmettingsmiddel. Daarna breng ik de IBX aan op de nagelplaat. Je kan deze handeling vergelijken met het lakken van jouw nagels met nagellak. Jouw handen zitten lekker warm onder een warmtelamp. Door de warmte van de warmtelamp dringt het product helemaal door in de nagel. 

Vervolgens vijl ik jouw nagels in de gewenste lengte en vorm. Daarna zal ik jouw nagelriemen voorzichtig terugduwen. Ik zal de nagelriem niet verwijderen, want hierdoor kan jouw nagelriem dikker/stugger terugkomen. Daarnaast kunnen er bacteriën onder de huid komen wat zorgt voor infecties. Vreselijke gevolgen dus..

De naverzorging

De juiste naverzorging van jouw nagels in combinatie met de IBX behandeling is een must! Vandaar dat jij bij de kickstart kuur ook een flesje nagelriemolie (Dadi’Oil) van mij ontvangt. 

Ik eindig de IBX behandeling met een deze heerlijke nagelriemolie. Deze olie zal zorgen voor flexibiliteit, stevigheid en glans aan jouw nagels en nagelriemen. Je dient na afloop van de behandeling dagelijks door te gaan met het oliën van jouw nagels.

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | Dadi Oil

La Jolie, dé beautysalon in Arnhem, is een expert op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ervaren?

Ervaringen van mijn klanten

Op basis van de mening van 38 personen

 • positive review  Ik zou niet weten wat ik zonder lieve Lisa zou moeten! Vanaf de opening van de salon doe ik al mijn nagels bij La Jolie en wat ga ik altijd met een grote glimlach naar buiten. Ze werkt heel precies, heeft een super service en prachtige resultaten. Daarnaast is het ook nog eens gezellig ? Wat ik ook zo fijn vind is dat de kwaliteit heel erg goed is en ik daardoor lang kan genieten van mooi gelakte nagels.

  Lisette Davidse Avatar Lisette Davidse
  11 april 2019

  positive review  Lisa ben zo gelukkig weer met mijn mooie wenkbrauwen? Ben er helemaal weer verliefd op kanjer super goed gedaan♥️ Ik kom 6 mei gezellig weer naar je toe. Toppertje?? Groetjes Bianca.

  Bianca Van der Teems Avatar Bianca Van der Teems
  29 april 2019
 • positive review  Hele fijne behandeling gehad, lashlift super mooi gelukt, wenkies mooi strak en schitterende nagels. Ready to party ?Lisa legt alles fijn uit, en ze weet waar ze over praat. Ik kom zeker vaker terug. ?

  Kim Smits Avatar Kim Smits
  4 september 2019

  positive review  Heel tevreden met de wax- en epileerbehandeling! Bij La Jolie voel je je gelijk welkom. Het contact vooraf verliep al zeer soepel, Lisa is zeer klantvriendelijk, gezellig, werkt hygiënisch en precies. Ik kom zeker terug!

  Laura Heikamp Avatar Laura Heikamp
  18 februari 2020
 • positive review  Gellak op mijn nagels laten doen door Lisa, zit heel mooi en blijft goed zitten. Je kunt snel terecht voor een afspraak!

  Steffie Janssen Avatar Steffie Janssen
  16 januari 2020

  positive review  Zeker een aanrader! Super goede service en vooral erg schoon. Volgende afspraak staat alweer en ik blijf terugkomen! Thanks Lisa! ?

  Britt Jansen Avatar Britt Jansen
  24 april 2019

Beautysalon La Jolie, bekend van onder andere:

Beautysalon Arnhem | Beautysalon La Jolie | Artikel ProfNail

Artikel in ProfNail magazine

6 dagen per week geopend op afspraak, óók in de avonden!

Openingstijden

Ma:     09.00 – 17.00 uur
Di:       09.00 – 20.00 uur
Wo:     09.00 – 17.30 uur
Do:      09.00 – 20.00 uur
Vr:       09.00 – 17.30 uur
Za:      09.30 – 13.00 uur

Beautysalon La Jolie is op bovenstaande dagen en tijdstippen geopend op afspraak.

Hoe handig! Je kan ook bij mijn beautysalon in Arnhem terecht in de avonduren. Dus ben jij overdag aan het werk? Geen probleem! Dan kom je in de avond langs voor jouw favoriete beauty behandeling bij La Jolie! 

Bereikbaarheid

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Bel/app naar 06-27061086 of vul het contactformulier in. Ik neem dan razendsnel contact met je op! 

Let op: tijdens de behandelingen geef ik mijn klanten alle aandacht, waardoor ik niet altijd mijn telefoon zal opnemen. Ik zal je natuurlijk wel altijd terugbellen! Je mag mij ook een whatsapp sturen.

Routebeschrijving

Beautysalon La Jolie in Arnhem

Beautysalon La Jolie is gevestigd in Arnhem, aan de rand van het centrum. De locatie bevindt zich dicht bij het Airborneplein en het Stadstheater van Arnhem. 

Benieuwd hoe je bij de salon komt, vanaf Centraal Station Arnhem? Ik leg het je in onderstaande beschrijving uit. 

Auto, vanaf Centraal Station Arnhem

Vanaf Centraal Station Arnhem vertrek je vanuit de Nieuwe Stationsstraat. Je buigt na 120 meter links af bij de Nieuwe Stationsstraat. Na 100 meter sla je links af richting Stationsplein-West. Na 20 meter sla je direct links af richting de Utrechtsestraat. Daarna houd je na 510 meter links aan richting Roermondsplein. Buig na 690 meter links af bij Oranjewachtstraat. Na 210 meter buig je direct weer rechtsaf bij de Oranjewachtstraat. Je bent er nu echt bijna! Na 390 meter sla je linksaf richting de Boulevard Heuvelink. Na 75 meter neem je de eerste afslag op de rotonde richting Nijmeegseweg. Daarna buig je na 200 meter rechts af bij Nijmeegseweg. Na 20 meter sla je rechtsaf richting Eusebiusbuitensingel. Je bent na 15 meter aangekomen bij Beautysalon La Jolie in Arnhem.

Bus, vanaf Centraal Station Arnhem

Er gaan meerdere stadsbussen naar de Bushalte ‘Rietgrachtstraat’, ‘Airborneplein’, en ‘Stadstheater’. Vanaf deze bushaltes is het ongeveer 2 tot 4 minuten lopen naar Beautysalon La Jolie. Check vooral 9292.nl voor de laatste updates!

Can’t wait to see you!