Blog Beautysalon La Jolie

Heb je momenteel last van een schrale huid? Same here! Wij wassen nu nóg vaker onze handen. Uiteraard voor een heel goed doel, namelijk om de verspreiding van COVID19 te voorkomen. Door het vaak en grondig wassen van jouw handen met zeep wordt jouw huid droger en droger. Soms zelfs zo droog dat er eczeem of een huidinfectie kan ontstaan. Nu is het dé tijd om jouw huid extra goed te hydrateren!  

Hoe kan jij zien of je een droge huid hebt?

Het is belangrijk om jouw huid goed te analyseren. Hoe ziet jouw huid er uit? Een droge huid kan zich op verschillende manieren uiten, zoals; schilfering, roodheid, barstjes en kloofjes. You don’t want this right? 

Hoe voorkom jij jouw droge huid?

Wellicht pak je gelijk de vetste crème uit jouw kastje, maar een hele vette crème wil niet altijd zeggen dat dit ook dé oplossing is voor een droge huid! Uiteraard is het belangrijk om jouw huid te voeden met een crème die een vette basis heeft, maar het is nóg belangrijker dat de crème ook daadwerkelijk doordringt in de huid en niet als een laagje erop blijft liggen en de huid afsluit. De hele dag rondlopen met mega vette handen is niet fijn! 

Blog Beautysalon La Jolie

Mijn geheim?

De heerlijke Dadi Lotion! Ruikt super lekker en trekt ook nog eens heel erg goed in. De Lotion bevat geen parfum, sulfaten en parabenen. Dadi Lotion helpt het vochtgehalte van de huid optimaal op pijl te houden en heeft een anti-aging werking. De potjes staan verspreid door mijn hele huis, zo kan ik bijna niet vergeten te smeren. Ook is het mega handig dat er kleine verpakkingen verkrijgbaar zijn. Als jij dan toch nog de deur uit gaat kan je jouw handen ook onderweg goed hydrateren. Easy!

Ik raad je aan om minimaal 2 keer per dag jouw huid in te smeren, bijvoorbeeld na het douchen en ’s nachts voor het slapen gaan. Vaker per dag is natuurlijk nóg beter!

Blog Beautysalon La Jolie

Prijzen: 
Dadi Lotion 59ml: €9,50
Dadi Lotion 236ml: €21,50

Benieuwd naar de andere Dadi producten? Bekijk dan mijn blog ‘De beste ‘DADI’ producten voor jou!’.

Bestellen?

Vragen of bestellen? Dan mag je mij uiteraard een berichtje sturen via 06-27061086 of vul het contactformulier in.

Liefs Lisa 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *