‘He Lisa, zo’n Lash Lift behandeling hoe werkt dat nou?’ Ik leg het je graag uit!

Take a seat & relax! 💆🏼‍♀️

Voordat we starten leg ik stap voor stap de behandeling aan je uit, maar ook tijdens de behandeling zal ik iedere keer bij je aangeven wat ik precies ga doen.

De behandeling

De lashlift behandeling duurt ongeveer 45 minuutjes. Ik begin altijd eerst met het schoonmaken van jouw wimpertjes. Ik zal daarna jouw onderwimpers bedekken met een zachte oogpad. De onderwimpers worden namelijk niet meegelift. Je mag daarna jouw ogen sluiten. Ik plaats dan een zachte siliconen pad op jouw ooglid. Vervolgens plaats ik jouw natuurlijke wimpers netjes naast elkaar op de sliconen pad.

Step-by-step lashlift behandeling | Beautysalon La Jolie

Daarna zal ik gebruik maken van twee verzorgende behandellotions. Deze lotions geven de wimpers een volledige voeding vanaf de haarwortels, en zijn dus niet schadelijk. Sterker nog, de behandeling helpt jouw wimpers mooi te houden. Allebei de lotions mogen ongeveer 8 minuten intrekken.

Step-by-step lashlift behandeling | Beautysalon La Jolie
Step-by-step lashlift behandeling | Beautysalon La Jolie

Lash tint

Indien gewenst verf ik je wimpers bruin of zwart. Ik verf jouw wimpers met een kwastje waarbij ik de wimpers volledig verf van de wortel tot aan de puntjes. Hierdoor lijken jouw wimpers optisch langer. De verf zal absoluut niet in jouw ogen terecht komen!

We zijn bijna klaar! 🥰 Nu mag alles eraf; de wimpers van de siliconen pad en daarna de siliconen pad van jouw ooglid. Ik maak jouw wimpers nog even helemaal schoon en dan is het de hoogste tijd om de spiegel voor jou erbij te pakken! Geniet tot wel 8 weken lang van jouw gekrulde wimpertjes.

BEFORE/AFTER

Benieuwd naar het resultaat van deze dame? SWIPE voor before/after, prachtig hè! 🤩

Let op; het is belangrijk dat de wimpers de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden en daarnaast mag je de eerste 24 uur ook even geen mascara gebruiken. Na deze 24 uur is het uiteraard wel gewoon mogelijk!

Beautysalon La Jolie | Lashlift & wimpers verven

Tipje van mij: 💝

Een wimperserum is PERFECT om te gebruiken in combinatie met je Lash Lift behandeling om zo nóg langer plezier te hebben van jouw perfect gekrulde wimpers! Verkrijgbaar in de salon voor €15,95. Mag ik er eentje voor je apart leggen? Stuur mij gerust een berichtje. 🤗

Afspraak maken? Klik hier!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *