HELP! Wat te doen met mijn gellak? Aankomende weken kan ik jou helaas niet ontvangen in de salon, vanwege COVID19. Heb je momenteel gellak op jouw nagels en ben je bang dat je nagels aankomende weken niet overleven met deze set. Geen stress! Ik heb speciaal voor jou een gellak afweekset.

Hoe werkt dit?

Met deze afweekset kan je zelf, op een juiste manier, de gellak verwijderen van jouw natuurlijke nagels. Na het verwijderen van de gellak verzorg je jouw nagels met de bijgeleverde nagelriemolie. Bij het pakket zit een uitgebreide handleiding waarin ik stap voor stap uitleg wat je precies moet doen. Daarnaast zit er óók nog een cadeautje bij. 

Wat zit er in het pakket?

Inhoud gellak afweekset:
– Handleiding
– 1 st. Remover
– 10 st. Nailwraps (afweek folies van aluminiumfolie met een aangehecht doekje)
– 1 st. Bokkenpoot (hout)
– 1 st. Vijl 180/180 grit.
– 1 st. Buffer vijl
– 1 st. Nagelriemolie 3,75ml (DADI OIL)

Én een cadeautje speciaal voor jou!

Prijs: 12,50 per pakketje

Gellak afweekset Beautysalon La Jolie | Arnhem

Bestellen?

Dat kan! Ik kom het de complete afweekset gratis bij je thuisbezorgen binnen een straal van 20km vanaf de beautysalon in Arnhem, ideaal toch! Ik kan het uiteraard ook naar je verzenden. Vragen of bestellen? Stuur mij een berichtje via 06-27061086 of vul het contactformulier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *